Étlap

Előételek

 

Gombás omlett 680
Sonkás omlett 680
Parasztos tojásrántotta 680
Sajtos omlett 600
Sonkaszelet tükörtojással  2 db 600
Hortobágyi húsos palacsinta 2db 800
Tükörtojás 1db 150

Levesek

                   

Orja leves  500
Húsleves cérnametélttel 400
Húsleves májgaluskával 400
Erőleves tojással 450
Gomba leves 450
Tárkonyos bableves 450
Zalai csirkeragu leves 600

Készételek

 

Babgulyás 900
Sertéspörkölt 900
Marhapörkölt 1.100

Vegetáriánusoknak ajánljuk

 

Rántott sajt 1.200
Rántott Camembert  „őszibarackkal és áfonyával” 1.500
Rántott gombafejek 1.100
Feta sajttal töltött gombafejek 1.500

Sertéshúsból készült ételek

 

Sertésborda rántva 1.090
Sertésborda párizsiasan 1.090
Sertésborda Holstein módra
„natúr sertésborda, tükörtojás”
1.150
Tócsni sertésraguval 1.450
Sertésborda Magyaróvári módra
„gomba,sonka,olv.sajt”
1.200
Rózsa Sándor pecsenye      
„Mustáros Sertésborda, Tükörtojás, Kakastaréj, Sült Hagyma”
1.300
Bakonyi sertésborda 1.250
Sonkával, sajttal töltött sertésborda 1.250
Magyaros szűzérmék
„Lecsós, Burgonyaszirmok”
1.650
Mexikói szűzérmék
„ Bab, Lecsó, Kukorica, Chilli”
1.500
Szűzérmék párizsiasan 1.300
Sertés brassói 1.100
Cigánypecsenye 1.100

Szárnyas húsból készült ételek
*Csirke vagy pulyka

 

Rántott csirkemell 1.200
Párizsi  csirkemell 1.200
Kapros túróval töltött  csirkemell 1.250
Sonkával, sajttal töltött csirkemell    1.250
Tócsni  csirke raguval 1.450
Kijevi töltött  csirkemell 1.250
Barackos  csirkemell 1.400
Hawai csirkemell ananásszal olvasztott sajttal 1.300
Mézes joghurtos , csirkemell kevert salátával,mustáros öntettel 1.400
Csirke brassói 1.250
Rántott csirkemáj 1.200
Magyaros csirkemáj (lecsós szószban) 1.300

Halétel különlegességek

 

Halászlé ponty 1.200
Halászlé ponty gyufa tésztával 1.400
Halászlé süllő vagy harcsa 1.800
Halászlé vegyes (ponty és harcsa vagy süllő) 1.600
Rántott ponty 1.300
Rántott süllő vagy harcsa 2.600
Ponty Orly módon 1.300
Pontypaprikás túrós csuszával 2.100
Harcsa vagy süllő-paprikás túrós csuszával 2.800
Harcsa vagy süllő- mandulás pongyolában 2.800

Marhahúsból készült ételek

 

Hátszín tükörtojással 2.600
Hagymás rostélyos 2.200

Vadhúsból készült ételek
*szarvas,őz,vagy vaddisznó

 

Vadpörkölt 1.600
Vadfilé áfonyás gyöngyhagyma mártással 2.300
Vadfilé Leányvár módra       „Vörösbor, eredei gyümölcsöntet” 2.600
Vadfilé vörösboros gombamártással 2.500

Gyerekeknek ajánljuk

 

Kisegér menü 
Húsleves cérnametélttel  
1 szelet rántott pulyka,hasábburgonya 
Kakaós  palacsinta (1db)
1.000
Dínó menü
Húsleves cérnametélttel  
1 szelt rántott sajt, burgonyapürével  
Ízes palacsinta (1db)
1.000

Köretek

 

Galuska 300
Hasábburgonya 400
Steak burgonya 430
Sósburgonya 300
Krokett 430
Párolt rizs 300
Rizi – bizi 350
Gombás rizs 400
Vegyes zöldköret „párolt zöldség” 480
Petrezselymes burgonya 350
Burgonyapüré 450
Vegyes köret    „1/2 adag párolt rizs, ½ adag hasáb” 430

Saláták

 

Csemege uborka 300
Káposzta saláta 300
Ecetes paprika 300
Házi csalamádé 300
Uborkasaláta 450
Tejfölös uborkasaláta 550
Paradicsom saláta 450
Leányvár saláta
(friss zöldségek, feta sajt, sonkacsík, kapros- joghurtos öntet)
700
Görög saláta 700
Vitamin saláta
(friss zöldségek,tartáros öntet,reszelt sajt szórat)
650
Cézár saláta 
„jégsaláta, tartáros öntet, foghagyma, kenyérkocka, roston  pipi, reszelt sajt”
1.100
Majonézes kukorica 550

Desszertek-Tészták

 

Palacsinta (ízes,kakós) 350
Palacsinta (túrós)  650
Diókrémmel töltött palacsinta csoki öntettel 850
Gesztenyével töltött palacsinta  700
Palacsinta vanília fagyival töltve, Forró milkacsokis öntettel 900
Fagylaltkehely 750
Gesztenyepüré 600
Túrós csusza tepertővel 850

2 személyes tálak

 

Fatányéros 2 személyre       
Hátszín, Tarja, csirkemáj, Párizsi Borda, Sült szalonna karéj  Tükörtojás, Házi csalamádé, Petrezselymes Burgonya”
4.000
Hal fatányéros 2 személyre
„Rántott ponty,roston süllő,harcsa,kapros  joghurtos  salátával”
4.300